Updates

Graag wil ik iedereen die me heeft geholpen deze behandeling te volgen heel erg bedanken. Wil je graag weten hoe het gaat met de behandeling? meld je dan aan met je email en/of volg me op de speciale Facebookpagina Karmijn wil rechtop.

De planning is dat ik in juli naar Norwich ga en dan zal ik hier af en toe een update plaatsen. Ook het jaar erna blijf ik dagelijks bezig met de therapie en zal ik blijven updaten.

 • Even rustig aan

  Even rustig aan

  Wanneer de omstandigheden lastig worden dan weet je pas echt of het beter gaat. De afgelopen weken ben ik uitgedaagd en mag ik niet ontevreden zijn over hoe het ging. Ik kan meer aan, maar bij sommige stressfactoren krijg ik wel te maken met oude symptomen. Dat vind ik een beetje spannend.


 • Half jaar therapie

  Half jaar therapie

  Deze speciale reis duurt vandaag precies een half jaar! En ik zal voor geen goud meer terug willen naar voor die tijd, zoveel is duidelijk. Lees verder voor de laatste update.


 • Na twee maanden

  Na twee maanden

  Na 2 maanden trainen besef ik me hoeveel er al veranderd is. Ik deel graag met jullie hoe het gaat en of er ook dingen zijn waar jullie misschien iets aan hebben.