Doneren

Super lief dat je me wilt helpen deze therapie te doen. Er zijn verschillende manieren om te doneren.

Karmijn: “Ik vind crowdfunden best lastig, zal ik dat wel doen?” Yara (vriendin): “Zeker wel, wij hebben zolang toe moeten kijken zonder iets te kunnen doen. Nu kunnen we je eindelijk helpen!”

Zo lief❣

Doneer via Geef.nl

Via mijn donatie pagina op Geef.nl kun je met elk gewenst betaalmiddel doneren. Klik op de button “Doneer”.

Overmaken

Wil je liever geld overmaken? Dat kan natuurlijk ook en dat is kosteloos. Maak het bedrag dat je wilt doneren over naar:

NL96 ASNB 8830 9415 14 t.n.v. K. Lutke Schipholt-Kooij

BIC= ASNB NL21

Betaalverzoek

Je kunt uiteraard vragen of ik je een betaalverzoek of tikkie stuur voor het bedrag dat je wilt doneren.

Dit was een actie van ME-patiënten om aandacht te vragen voor deze onzichtbare ziekte met de vraag om onderzoek en beter beleid. Met alleen schoenen, want demonstreren lukt niet, net als zoveel dingen niet lukken bij ME. Ondertussen is er geluisterd en heeft het vorige kabinet geld vrij gemaakt voor meer onderzoek naar ME en duidelijker beleid.

Doneeractie

Heb je een leuk idee om te helpen met een doneeractie? Stuur een appje of mail naar mij of Kees of bel één van ons! Je doneeractie komt dan hier op de site en ik zal de actie promoten via de sociale media. Alvast heel erg bedankt voor je steun!

Elke bijdrage is fijn! Je kunt doneren via Geef.nl of kijk op pagina Doneer

Huidige stand

Streefbedrag€10.000
Donaties€10.638
Datum: 16 februari 2022

Graag wil ik iedereen die me heeft geholpen deze behandeling te volgen heel erg bedanken. Wil je graag weten hoe het gaat met de behandeling? meld je dan aan met je email en/of volg me op de speciale Facebookpagina Karmijn wil rechtop.

GRACIAS. De beslissing nemen, het risico nemen, de durf hebben en het vertrouwen krijgen was niet gelukt zonder de onvoorwaardelijke liefde en steun van mijn lieve man Kees en kinderen Thomas en Belén. Ook dank voor geduld en steun van mijn leenkinderen, mijn moeder, tante en zussen, nichtjes en vrienden. En muchísimas gracias aan mijn lieve trouwe en super kundige vriendin Yara, voor zoveel support en vertrouwen en voor het lenen van je redactieskills! Liefs Karmijn