Weer thuis

Zondag na een lange reis van 8u (van deur tot deur) eindelijk de kinderen weer in armen sluiten. Zo fijn! Dochter van Kees, Marie, en mijn Thomas kwamen ons halen met onze auto. Heel luxe en ik had de hele reis geen “benen omhoog” behoefte, wat me blijft verbazen. Echter stil staan in de de rij vindt mijn lijf nog steeds niet okay, dus dat vermijd ik. De assistance liet het afweten op Schiphol. Geen ramp, want we waren er zo doorheen. Ja, en dan? Hoe is het dagelijks leven nu? Spannend!!!

Belén had heel lief pannenkoeken voor ons gemaakt en iedereen had veel te vertellen. Het was heerlijk om weer thuis te zijn. Meteen de dag erna naar de sportschool om het dagelijks trainen daar op te starten. Met de fiets er heen, personal trainer Kees mee en aan de slag. Het ging bijzonder goed en ik voelde me erg lekker erna. Thuis douchen en daarna naar de maandagmarkt gelopen. Kop koffie bij dochterlief op jaar werkplek en via twee winkels weer naar huis wandelen. Mog even de badkamer schoon maken en wat tuinwerk….oeps! Toch wel een beetje veel en oh ja mijn reuma is natuurlijk niet weg. Alleen maar gas er op is niet goed voor mij. Dus les geleerd en iets gedoseerder de dagen door.

Geen leuke nieuwe foto’s, dus dan maar even deze serie die Kees maakte een week geleden!

Al die dingen na elkaar doen, zonder duizelig en misselijk te worden, zonder me uitgeput te voelen….dat is toch wonderbaarlijk? De kinderen weten niet wat ze zien. We hebben zoveel lieve kaartjes en appjes van buren, familie en vrienden gekregen om ons welkom te heten. Op sociaal gebied wil ik zo graag veel doen, maar ik merk ook dat daar nog echt wel een valkuil ligt. Mijn enthousiasme kan me namelijk zo in de overdrive-stand zetten en dat willen we echt niet meer. Dus daar ga ik op letten en nieuwe manieren vinden in mijzelf hoop ik.

Wisten jullie dat ik zelfs even salsa heb gedanst in Norwich? Dansen, harde muziek, aan bar hangen….zoooo lang geleden. Heerlijk was het, al was het maar een uurtje!

Gelukkig heb ik ook de Nowichclub nog op de app. We overleggen veel onderling hoe het bij iedereen gaat en welke uitdagingen we tegen komen. Heel waardevol. En dan heb ik uiteraard mijn steun en toeverlaat, trainer, masseur, chauffeur en zen-man bij me. Zonder mijn lieve Kees had ik dit allemaal niet zo goed kunnen doen, dus die verdient heel veel lintjes. Nog anderhalve week lekker genieten samen en dan komen we weer in het gareel. Voor iedereen hele mooie dagen en tot snel weer.

Veel liefs, Kees & Karmijn

Gepubliceerd door karmijnls

Welkom! Mijn naam is Karmijn en dit is mijn foodblog. Ik houd van lekker eten en koken en deel graag mijn recepten. Mijn recepten hebben pure, intense en wereldse smaken!

6 gedachten over “Weer thuis

  1. Lieve Karmijn, ik kon alleen maar hopen op jouw mooie woorden. Bijzonder om te lezen wat er allemaal met je gebeurt. Laat je me weten wanneer we lekker kunnen lunchen? Liefs Lynda

    Like

  2. Ik heb jouw/jullie reis en verhalen hier gevolgd en wat doe je het goed!
    Zo fijn dat je weet dat je al wat meer aan kan. Geniet !
    Liefs Liane

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: