Norwich is gepland

Het was in november 2021 dat ik ineens aan alles voelde dat ik dit echt moest gaan doen. En dan is er ook geen weg meer terug. Dit gaan we doen! En gelukkig was Kees net zo overtuigd als ik.

De therapeut heeft een plekje voor me gereserveerd van 18 juli tot en met 6 augustus. We zijn super blij dat dit nu vast staat en we daar naar toe kunnen werken. Naast alle praktische voorbereidingen zullen we moeten crowdfunden en/of lenen, want tijd om te sparen hebben we niet. Het gekke is dat wanneer je zo zeker bent van iets, dan vertrouw je er ook op dat alles goed komt.

Phoenix Gym, daar gaat het gebeuren!

De afgelopen jaren heb ik mezelf vooral geleerd om tevreden te zijn met wat ik wel heb. Dat staat soms op gespannen voet met het willen beter worden en zoeken naar manieren hoe. Het uitproberen van methoden, pillen, behandelingen etc. maakt nameljjk dat je in wezen niet kunt accepteren hoe het is. En daarbij is het vermoeiend en heeft het tot nog toe onrust en teleurstelling gebracht. Geloof me dus als ik zeg dat ik echt niet zomaar voor elke belofte van therapie of behandeling val. Het is wel eng om nu toch mijn hoop op deze behandeling te zetten, maar ik geloof er in.

De komende maanden zal ik naast de crowdfundingsactie vooral besteden aan oefenen van mijn lichamelijke grenzen voelen, mijn lichamelijke activiteit op het hoogste niveau mogelijk krijgen en een goede detox in het voorjaar.

Volgende week lanceer ik de crowdfunding. Echt heel erg spannend vind ik dat. Fingers crossed! Bij voorbaat super veel dank aan iedereen die me wil helpen. Ik houd jullie op de hoogte.

Liefs, Karmijn

Gepubliceerd door karmijnls

Welkom! Mijn naam is Karmijn en dit is mijn foodblog. Ik houd van lekker eten en koken en deel graag mijn recepten. Mijn recepten hebben pure, intense en wereldse smaken!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: